Over ons

Familiebedrijf ’Rabeko Products’  werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. 
Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren
met een zeer laag koolhydraatgehalte (4,9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light  confituren worden gezoet met natuurlijke zoetstoffen. 
In de soorten met suiker zijn er speciale, zeer gegeerde, soorten zoals Kiwi, Aardbeien met Rabarber en zelfs Woudvruchten confituur. 
Deze laatste wordt eveneens gebruikt voor het vermengen in barbecuesausen.  De confituursoorten zonder suiker zijn geschikt voor mensen met diabetes.  

Kort na de oprichting van ‘Rabeko Products’ voegden we naast het gamma confituren ook de vervaardiging van ‘Choco Light’ toe.
Zo is er een versie met en zonder suiker. De Choco Light zonder suiker wordt gezoet met een plantaardige zoetstof (maltitol).
Beide producten wordt geproduceerd op basis van witte platte kaas en plantaardige vetten én zijn smeerbaar, zelfs als je ze rechtstreeks uit de koelkast haalt. Daarnaast is ook onze Chocopasta met hazelnoten een artisanale voltreffer.
Alle Choco’s worden vervaardigd met Callebaut chocolade. Net als onze confituren zonder suiker, is de Choco Light zonder suiker eveneens geschikt voor mensen met diabetes. Dankzij ons professioneel team zijn we er in geslaagd deze Choco's te vervaardigen met een laag caloriegehalte, slechts 373 kcal per 100 g.

Onze producten, geliefd door onze klanten, worden op de markt gebracht via groot- en kleinhandel en vind je  in delicatessezaken en dieetcentra, bij bakkers, beenhouwers en kaaswinkels, enz.